Maison Swiss is voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. We maken het mogelijk door alles in eigen beheer te houden: ontwerp – productie – en verkoop via de winkels in België en internationale verkoop van bulkopslagdiensten.

Maison Swiss

Wij verkopen alleen kwaliteitsbedden aan de goedkoopste prijzen. U kunt bij ons een Maison Swiss of alleen de bedbodem of een compleet bed bij ons kopen met opbergmogelijkheden en afmetingen naar keuze. We kunnen ook speciale maten maken. Onze kwaliteitsproducten, concurrerende tarieven met voor en na de verkoopdienst hebben ons toegelaten om in deze zaken voor de laatste 10 jaar te zijn. Het handhaven van lage administratieve kosten helpt ons bij het doorgeven van de voordelen aan onze gewaardeerde klanten.

Horeca Industrie

We kunnen nu het beste bieden voor hotel- en contractbedden, voor alle soorten bedrijven – voor; pensions, hotels, verzorgingstehuizen, universiteiten, B & B’s, studentenhuisvesting, woningcorporaties en nog veel meer. Voor uw kortingsofferte, aarzel niet om+32 2 231 53 03 te bellen of neem contact met ons op via ons contactformulier en we kunnen u vertellen welke kortingen beschikbaar zijn op onze contractbedden.